Latud Rikuhul / Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru / Последние твиты от alif (@latud_rikuhul).

Latud Rikuhul / Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru / Последние твиты от alif (@latud_rikuhul).. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Görme hassaları onu idrak edemez. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle.

Gözler onu fark edip kavrayamaz. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Dia (allah) tidak bisa dicapai. Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Gözler onu fark edip kavrayamaz. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle.

Ve huvallatiful habir herşeyi ilmiyle gören, harşeye nüfuz eden allahım, ülkemizi, milletimizi muhafaza.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. لَا تُدْرِكُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصَارَ ۖ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Gözler onu fark edip kavrayamaz.

La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Görme hassaları onu idrak edemez. Dia (allah) tidak bisa dicapai. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Onun ilmi herşeye nüfuz eder; وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). La 6 yıl evli kaldıktan sonra vefat etti peygamberimiz 6 defa evlat acısı yaşamıştır. Görme hassaları onu idrak edemez.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Ve o, görme hassalarını idrak eder. Dia (allah) tidak bisa dicapai. Görme hassaları onu idrak edemez. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Gözler onu fark edip kavrayamaz. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan.

Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. Ve o, görme hassalarını idrak eder.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. La 6 yıl evli kaldıktan sonra vefat etti peygamberimiz 6 defa evlat acısı yaşamıştır. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.

Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar.

229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Ve o, görme hassalarını idrak eder. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar. La 6 yıl evli kaldıktan sonra vefat etti peygamberimiz 6 defa evlat acısı yaşamıştır. Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama